Våra Testcenter

Stjärnåsen Skyttecenter utanför Landvetter ligger naturskönt i skogen och erbjuder både skyttebiograf, utomhusskytte, jaktbutik och möjligheter till förtäring.

På Varpsund hittar du en komplett skytteanläggning och en välsorterad butik med vapen, kläder och tillbehör.

Öppet för både enskilda skyttar och grupper av varierande storlek.

Virå Bruk ligger vackert beläget i den Södermanländska naturen ganska precis mitt emellan Nyköping och Norrköping. Här erbjuder man både skyttebiograf, jaktbutik och mängder med andra aktiviteter som konferens, fest och catering – allt med viltet i fokus.

Jakt & Skytte ligger strategiskt placerat i Staffanstorp mellan Lund och Malmö.

Med ett upptagningsområde runt Öresund så ska man inte bli förvånad om man här även träffar danska jägare som tar chansen att testa sina skjutförmågor.

Här erbjuder man både skyttebiograf och jaktbutik samt möjligheter till förtäring.

JI den vackra och viltrika miljön på Wrams Gunnarstorps Gods ligger Söderåsen Shooting Events.

Här finns möjlighet att ta jägarexamen, köpa jaktprodukter samt skjuta både studsare och pistol/revolver i anläggningens skjutbiograf.

Söderåsens skjutledare är alla erfarna och välutbildade kulskyttar för att säkerställa att du får bästa möjliga stöd i ditt skytte.

Jakt & Fiskebutiken i Västervik är belägen strax utanför Västervik med en fantastisk utsikt över en av vikarna till Östersjön. Här erbjuder man både skyttebiograf och jakt-, och fiskebutik.

Norraby ligger naturskönt mitt i Småland strax norr om Växjö. På vår skjutbiograf kan du i egen takt träna ditt skytte oberoende av väder och vind. Funderar du på att ta jägarexamen, är nybliven jägare eller erfaren jägare? Alla är välkomna till vår skjutbiograf!

Våra Testcenter

Våra Testcenter